vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlUitgelicht Voetbal247.nl zoekt redactionele versterking!

[VACATURES] Voetbal247.nl zoekt redactionele versterking!

Het seizoen staat op het punt van beginnen. De afgelopen weken heb je TweedeDivisie.org zien veranderen in Voetbal247.nl en introduceerden we enkele nieuwe onderdelen op de site, zoals onze nieuwsbrief en voorspellingscompetitie. Omdat we graag een volgende stap op redactioneel en journalistiek willen zetten, zijn we op zoek naar versterking van onze redactie.

Verslaggevers
Mocht het je daarom leuk lijken om mee te werken aan Voetbal247.nl, meld je dan nu aan en wordt één van onze journalistieke aanwinsten. We zoeken zowel redacteuren als verslaggevers, waarbij je veel vrijheid geniet om de competities te volgen die jij het meest interessant vindt.

Ambitie
Voetbal247.nl heeft de ambitie om uit te groeien tot hét platform met het laatste nieuws, interviews, achtergronden, opiniërende artikelen, video en statistieken over de Jupiler League, Tweede Divisie en Derde Divisie. Momenteel bundelen we nog veelal de meest interessante stukken uit diverse media, maar het is ons streven om in de toekomst in toenemende mate veel eigen producties te maken. Daarvoor is het echter wel noodzakelijk om ons team te vergroten. Is je interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Foto en video
Naast verslaggevers en redacteuren staan we ook open voor fotografen en camjo’s die het leuk vinden hun werk te publiceren op Voetbal247.nl. Mocht je op gebied van foto en video wat voor ons willen betekenen, neem dan ook even contact met ons op.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD