dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtVACATURE | Freelance nieuwsredacteur(en)

VACATURE | Freelance nieuwsredacteur(en)

Voetbal247.nl zoekt ter versterking van de redactie nieuwsredacteuren. Als nieuwsredacteur zorg je dat op Voetbal247.nl altijd de laatste headlines te lezen zijn en ga je ook zelf achter nieuwtjes aan en denk je mee hoe we de site nog beter kunnen maken.

Voor onze nieuwsvoorziening zijn we voornamelijk op zoek naar redacteuren die overdag beschikbaar zijn. We zijn vooral op zoek naar journalistieke talenten die op werkdagen ons nieuwsaanbod actueel kunnen houden, maar ook redacteuren die eventueel in het weekend beschikbaar zijn om zo onze bezoekers te informeren over de ontwikkelingen op de velden.

Tegenover de werkzaamheden staat een vergoeding. Eventuele Photoshop of videomontage-skills zijn een pré, maar geen vereiste. Een vlotte pen is uiteraard wel wenselijk, maar tegelijk zijn we ook een platform waar talent de kans krijgt om te groeien en meters te maken om je zo te ontwikkelen. Dat doe je bovendien in een leuk en bevlogen team.

Voetbal247.nl is hét platform als het gaat om actualiteiten en achtergronden over de Tweede en Derde Divisies. Ook schenken we aandacht aan de Eerste Divisie en Hoofdklasse. We bundelen het laatste nieuws uit kranten en omroepen, maar voegen daar ook eigen interviews aan toe. Daarnaast kun je Voetbal247.nl kennen van onze wekelijkse Speler van de Week verkiezing en sinds afgelopen seizoen onze wekelijkse podcast.

Interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier, waar je uiteraard ook je vragen kunt stellen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD