donderdag, juli 7, 2022
HomeClubsAjaxUtrecht vs Ajax Free bets / gratis gokken

Utrecht vs Ajax Free bets / gratis gokken

Voor Ajax wacht er zondagmiddag een pittige start van de tweede seizoenshelft. In de Galgenwaard wacht de uitwedstrijd tegen FC Utrecht, de huidige nummer zeven van de Eredivisie. Utrecht kende echter een zwakke maand december, waardoor de onrust groter werd en er al volop gespeculeerd werd over een ontslag van trainer René Hake. Hij kreeg uiteindelijk echter toch het vertrouwen.

In Amsterdam wordt de wedstrijd gezien als cruciaal voor het kampioenschap. In een worst case scenario zouden de Amsterdammers zich in één keer geconfronteerd kunnen zien met een achterstand van 7 punten.

Aangezien de spits in vorm Haller, evenals de sluitpost Onana in Africa acteren maakt men zich in Amsterdam druk om de komende wedstrijd.

fc utrecht logo

VS

Ajax

Datum: Zondag 16 januari
Aftrap: 12:15, De Galgenwaard, Utrecht 

Hoe claim je free bets voor FC Utrecht - Ajax

Je kunt een gratis weddenschap plaatsen voor FC Utrecht- Ajax. We hebben voor jou hieronder een stappenplan neergezet hoe je er zelf mee aan de slag kunt. Dus claim nu je gratis free bet en profiteer van deze aanbieding.

Je vindt verderop in dit artikel de mogelijkheden om free bets op te eisen. Speciaal voor jou zijn de beste bookmaker van ons land geselecteerd.

Stappenplan:

  • Kies één van de promoties hieronder
  • Ga naar de website van deze bookmaker via de groene knop
  • Maak een account aan 
  • Verifieer je account
  • Stort voor het eerst geld en claim je free bets
  • Plaats je free bet op de FC Utrecht – Ajax

Bet365 free bets voor FC Utrecht - Ajax: Tot €100,- free bets

Je kunt bij Bet365 in totaal €100 opeisen om te verwedden. Dat komt omdat wanneer je een account open en geld stort er een krediet op je naam komt te staan. Het is de bedoeling dat je dit volledige bedrag inlegt.

De betreffende weddenschap moet minimaal op 1.20 of hoger worden ingeschat. Je kunt ook geen combinaties maken met dit krediet als het over meer dan 3 weddenschappen gaat.

BetCity free bets voor FC Utrecht - Ajax: €20,- free bet!

Op de vaderlandse site BetCity kun je ook een weddenschap opeisen voor FC Utrecht-Ajax. Wanneer je een nieuw account aanmaakt, krijg je € 20 om in te leggen.

Om dit te kunnen opeisen is het nodig om ten minste € 20 op je account te zetten Hierna geldt een periode van 30 dagen dat je op een wedstrpjd naar keuze voor niks mag gokken, dat zou FC Utrecht-Ajax kunnen zijn.

BetCity Odds Boost: Boost je odds voor FC Utrecht - Ajax.

Er zijn op BetCity nog meer aanbiedingen, bijvoorbeeld om odds boost op te eisen voor het betaald voetbal en dan met name de Eredivisie. Dit weekend zij er naast FC Utrecht- Ajax, ook Feyenoord-Vitesse, waarvoor je dit zou kunnen opeisen.

Een odds boost houdt namelijk in dat er een verhoging van de quotering plaatsvindt, het wordt opgehoogd tot 5 of 10.

online baccarat spelen betcity

Livescore Bet: Claim €40,- free bets voor FC Utrecht - Ajax

De goksite Livescore Bet heeft nog geen website in de lucht, maar de licensie is al wel rond. Zo bestaat er ook al een mogelijkheid om voor € 40 gratis weddenschappen op te eisen.

Het is al wel mogelijk om een account aan te vragen. Als je dit doet dan ontvang je bericht op het moment dat de website online gaat. Dan ontvang je ook € 40 op je account om mee te kunnen wedden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS