Volg ons
Vlug Hercules

Derde Divisie Zondag

USV Hercules wint in doelpuntenfestijn van OJC, Dongen te sterk voor HBS

USV Hercules wint in doelpuntenfestijn van OJC, Dongen te sterk voor HBS

USV Hercules en OJC Rosmalen wisten zondagmiddag het publiek te vermaken, in totaal vielen er acht doelpunten die echter niet eerlijk verdeeld werden (5-3). VV Dongen won de uitwedstrijd tegen HBS waardoor laatstgenoemde ploeg nog altijd punten moet sprokkelen om degradatie te kunnen voorkomen.

USV Hercules – OJC Rosmalen
De gasten kwamen na twaalf minuten spelen aan de leiding op het fraaie sportpark van USV Hercules. Meerveld was verantwoordelijk voor de eerste treffer van de middag (0-1). Nog voor de pauze waren de rollen helemaal omgedraaid. Plet plaatste in de veertigste minuut de 1-1- op het scorebord en even later was het Jeffrey Vlug die de tweede treffer voor de thuisploeg wist te produceren (2-1), dit vanuit een mooi genomen vrije trap. Kort na de pauze liep USV Hercules verder uit door een treffer van Van Logtestijn. In de 57ste minuut kwam OJC weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Sam van Doremalen (3-2). Vijf minuten later werd de marge in het voordeel van de thuisploeg echter weer vergroot door een doelpunt van Vlug, dit vanaf de penaltystip (4-2). In de 86ste minuut was het Van Logestijn die het duel in het slot wist te gooien (5-2). Daarmee was er nog geen einde gekomen aan de doelpuntenregen want de eindstand werd bepaald door een afstandsschot van Steef Nieuwendaal (5-3).

HBS – vv Dongen
In de 22ste minuut kwamen de gasten op voorsprong, een aanval vanaf de rechterkant kwam bij Daan Poelmans die het net van de tegenstander wist te vinden (0-1). In de slotfase werd het duel beslist door een mooi uitgespeelde aanval van Dongen. De voorzet van Koenen werd keihard binnengeschoten door Thomas Schilders (0-2).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag