Volg ons

Derde Divisie Zondag

USV Hercules versterkt selectie met Hak (TEC) en Uzan (FC Lienden)

USV Hercules versterkt selectie met Hak (TEC) en Uzan (FC Lienden)

Nick Hak en Tunay Uzan sluiten vanaf de zomer van 2020 aan bij de selectie van USV Hercules. De komst van het tweetal werd bekend gemaakt door RTV Utrecht.

De twee nieuwste versterkingen van Hercules waren in het verleden actief in de jeugdopleiding van FC Utrecht. De 22-jarige Hak maakt nu de overstap van TEC naar de club uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal. Middenvelder Uzan (19) kwam de voorgaande twee seizoenen uit voor FC Lienden.

Hak en Uzan zijn versterking nummer vijf en zes voor komend seizoen. Eerder wist Hercules zich al te versterken met Rogier Benschop (almere City), Michiel van Doggenaar (SteDoCo), Jorn van lunteren (Jodan Boys) en Mitchell Zwarts van SO Soest.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag