Volg ons

Derde Divisie Zondag

USV Hercules strikt tiende aanwinst voor komend seizoen

USV Hercules strikt tiende aanwinst voor komend seizoen

Emanuel Davies speelt komend seizoen zijn wedstrijden voor USV Hercules. De linksbuiten, die overkomt van Zuidvuigels, is de tiende aanwinst van de vereniging uit Utrecht. Het Algemeen Dagblad maakte de overstap bekend.

De 24-jarige aanwinst kwam in het verleden uit in de jeugdopleiding van Zeeburgia en IJsselmeervogels. Vervolgens droeg hij de shirts van AFC’34, Hollandia, De Zouaven en Magreb’90. In 2018 arriveerde hij bij het al genoemde Zuidvogels dat dit seizoen uitkwam in de eerste klasse van het zaterdagvoetbal.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag