dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlClubsAFCUPDATE: Nog geen groen licht voor overstap Ignacio naar AFC

UPDATE: Nog geen groen licht voor overstap Ignacio naar AFC

Hoewel AFC op haar website al melding maakte van het feit dat Raily Ignacio vanaf donderdag met de selectie van coach André Wetzel mee zal trainen, is nog altijd geen groen licht voor de overgang. Vanuit Kozakken Boys-zijde is te beluisteren dat er nog altijd geen overeenstemming is bereikt tussen de betrokken partijen over de financiële invulling van de deal.

Huurconstructie
Ook is nog steeds niet besloten of de overgang in een huurconstructie wordt gegoten, of dat Ignacio bij AFC onder contract komt te staan. Vorig seizoen verhuurde Kozakken Boys Berry Powel in de winterstop aan IJsselmeervogels. Het bleek voor beide partijen een gouden greep.

Doelpunten
In Amsterdam moet de aanvaller zorgen voor doelpunten, omdat AFC naar eigen zeggen kampt met een gebrek aan scorend vermogen en er vertrouwen in houdt dat het in de tweede seizoenshelft alsnog lijfsbehoud in de Tweede Divisie kan veiligstellen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD