dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUNA wint wederom 'Pre Season Tournament' bij OJC

UNA wint wederom ‘Pre Season Tournament’ bij OJC

Derde Divisionist UNA uit Veldhoven heeft wederom kans gezien om het Pre Season Tournament van de Rosmalense Hoofdklasser OJC te winnen. Aangezien pas laat definitief de beslissing viel over het wel of niet doorgaan van het toernooi vormde het vinden van een 4e tegenstander het grootste probleem. Toen dat niet lukte zegevierde de creativiteit.

Er werd besloten een halve competitie met wedstrijden van 45 minuten te spelen tussen de deelnemers: Blauw Geel ’38, UNA en OJC. Een oplossing die de teams prima beviel afgaande op de reacties na afloop. UNA won beide wedstrijden: eerst versloeg met competitietegenstander Blauw Geel’38 uit Veghel
met 1-0. Een zwaar gehavend OJC speelde vervolgens verdienstelijk 1-1 tegen Blauwe Geel’38 zodat de laatste wedstrijd OJC- UNA de beslissing moest brengen.

Zag het er lange tijd naar uit dat de bokaal verrassend in Rosmalen zou blijven. Dennis Knuiman zette OJC op een 1-0 voorsprong. De ploeg uit Veldhoven dacht daar toch anders over. Mede dankzij een doelpunt van oud-prof Serhat Koc ging zowel de zege als de bokaal mee naar Veldhoven.

Foto: Joep von Berg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD