donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38UNA wint en ziet concurrent verzaken, Blauw Geel wint bij OFC

UNA wint en ziet concurrent verzaken, Blauw Geel wint bij OFC

UNA beleefde een prachtige zondagmiddag, de koploper in de Derde Divisie rekende in eigen huis af met Hercules (2-0) en zag concurrent Jong Vitesse punten verspelen. Blauw Geel’38 wist door een doelpunt in de slotfase drie punten mee te nemen bij OFC (0-1). 

UNA – Hercules
De lijstaanvoerder van de Derde Divisie kwam na zeventien minuten spelen op voorsprong door een fraaie treffer van Rob van Boekel (1-0). Twee minuten later was het al weer raak en wederom was UNA dat doeltreffend was. De 2-0 kwam op naam van Teun Sebregts. Na deze snelle treffers wisten beiden ploeg het net niet meer te vinden waardoor de tussenstand na negentien minuten ook de eindstand bleek te zijn.

OFC Oostzaan – Blauw Geel’38
De ploegen leken af te stevenen op een gelijkspel zonder doelpunten, maar daar kwam in de 81ste minuut dan toch verandering in. De uitspelende ploeg gaf een lange bal naar voren en deze kwam via een verdediger bij Mols die zijn naam als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier wist te zetten (0-1).   OFC eindigde het duel met één man minder vanwege een door de dienstdoende arbiter uitgedeelde rode kaart.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD