woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieUNA wint bij ADO '20, Quick verslaat zwak Hercules

UNA wint bij ADO ’20, Quick verslaat zwak Hercules

UNA behoudt ook na de vijfde speelronde haar koppositie. De Zeelstenaren wonnen een zwaarbevochten partij op bezoek bij ADO ’20 met 2-3. Hercules speelde vermoedelijk haar zwakste wedstrijd deze competitie en verloren bij HV & CV Quick met 5-2.

ADO ’20 – UNA 2-3
ADO ’20 en UNA maakten er vooral voor rust een spektakel van. Sead Mazreku scoorde al na tien minuten de 1-0. Teun Sebregts bracht de koploper echter al snel weer langszij. UNA greep daarop de leiding via Mart van de Gevel. Na een dik half uur spelen scoorde Meraj Allahdad voor ADO ’20 de gelijkmaker. En hoewel de Heemskerkers grote kansen op een voorsprong krijgen, is het UNA dat via Van de Gevel op 2-3 komt. Doordat er na rust niet werd gescoord, vertrok de ploeg van Jeroen van Bezouwen met drie punten huiswaarts.

HV & CV Quick – Hercules 5-2
Hercules leek veel krachten te hebben verspeeld in het bekerduel afgelopen donderdag tegen FC Groningen. Op bezoek bij Quick speelde de ploeg van coach Eric Speelziek een belabberde wedstrijd. Frank van der Heiden opende namens de thuisploeg al vroeg de score. Marc Boshoff maakte er vijf minuten later 2-0. Fouad Belarbi bracht de spanning weer wat terug, maar nog voor de rust was het diezelfde Boshoff die de 3-1 scoorde. Direct na de pauze besliste de Haagse ploeg het duel via Nabil Hadui: 4-1. Diezelfde Hadui tekende tevens voor de 5-1. Belarbi maakte in de slotfase de 5-2, louter voor de statistieken.

OJC Rosmalen – JVC Cuijk 0-2
OJC Rosmalen wacht nog steeds op haar eerste overwinning. JVC Cuijk was in de onderlinge confrontatie de betere ploeg en drukte dat uit middels treffers van Jay van Boxtel en Jordy van der Laan.

Quick ’20 – Blauw Geel ’38 0-3
Blauw Geel dankte in Oldenzaal Joey Hellstern, die met twee treffers een cruciaal aandeel had in de zege. Mustafa Guller maakte vanaf de strafschopstip in de slotfase de 0-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD