Volg ons

Be Quick 1887

UNA weet weer wat winnen is, HBS blijft in gevarenzone

UNA weet weer wat winnen is, HBS blijft in gevarenzone

UNA heeft na vijf wedstrijden op rij zonder overwinning weer eens een driepunter geboekt. Bij degradatiekandidaat Be Quick 1887 werd een uiteindelijk ruime 3-0 overwinning behaald. HBS blijft net als Be Quick onderin hangen na de 2-1 nederlaag op bezoek bij Dongen.

Be Quick 1887 – UNA 0-3
Aanvankelijk had UNA het nog erg lastig met de laaggeklasseerde thuisclub, maar nadat UNA die fase schadevrij doorkwam, naam het langzaamaan het heft in handen. Kort voor rust leidde dat tot de 0-1 van Mart van de Gevel. In het tweede bedrijf liep UNA verder uit door twee treffers van Brian Boogers (foto). Daan Driever miste in de slotfase nog een strafschop namens Be Quick.

De overwinning kwam precies op het goede moment, want daardoor is UNA nog altijd virtueel koploper. Met de inhaalwedstrijd tegen ADO’20 nog tegoed heeft UNA één verliespunt minder dan Jong Vitesse.

Dongen – HBS 2-1
Door een 2-1 overwinning op HBS is Dongen geklommen naar een vijfde plaats. HBS blijft één plekje boven de promotie-degradatieplaats staan en hield de schade beperkt, doordat ook Be Quick 1887 en Quick’20 verloren.

Dongen kwam voor rust op een 2-0 voorsprong door treffers van Mart van Bree en Remon Koenen. Toch werd het nog een hectische tweede helft. Ruben Schaken scoorde vanaf de strafschopstip de aansluitingstreffer, waarna HBS alles op alles zette om alsnog een beter resultaat te behalen. Dongen hield echter stand. HBS eindigde het duel met tien man na een rode kaart voor Steve van Kesteren.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887