Volg ons
UNA elftalfoto 2016-2017

Tweede Divisie

UNA vindt nieuwe trainer in Van Bezouwen

UNA vindt nieuwe trainer in Van Bezouwen

Jeroen van Bezouwen zal na de zomer het stokje overnemen van Mark Schenning als hoofdtrainer van UNA. De selectiecommissie van de club uit Veldhoven heeft na gesprekken met diverse kandidaten een akkoord bereikt met de 39-jarige Tilburger.

Veel ervaring opgedaan

Dit seizoen is Van Bezouwen nog actief bij ’t Zand, de huidige nummer vier van de zondag eerste klasse C. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Tilburgse club, met vorig seizoen een derde plaats in de eindrangschikking. Eerder was hij al actief bij Roosendaal, ODC, Zwaluwe en DVVC. Ook was Van Bezouwen twee seizoenen jeugdtrainer bij Willem II.

Eén seizoen getekend

De in het dagelijks leven sportinstructeur bij de penitentiaire inrichting in Vught is al eerder actief geweest bij UNA. Hij liep namelijk negen maanden stage tijdens zijn trainerscursus. Van Bezouwen liet toen een positieve indruk achter en de gesprekken met hem waren positiever dan deze van andere kandidaten. Daarop heeft Van Bezouwen voor één seizoen getekend als opvolger van Schenning. Die heeft het komende half jaar de klus om UNA in de Tweede Divisie te houden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie