Volg ons

Blauw Geel'38

UNA verslaat Blauw Geel ’38, Jong Volendam wint bij OFC

UNA verslaat Blauw Geel ’38, Jong Volendam wint bij OFC

Jong FC Volendam blijft koploper in de Derde Divisie Zondag. De beloftenploeg van coach Johan Steur won de Noord-Hollandse streekderby van OFC: 1-3. UNA won vrij eenvoudig bij Blauw Geel ’38 en EVV hield de punten in Echt bij het bezoek van Quick ’20.

Opnieuw een streekderby voor Jong FC Volendam, dat op bezoek ging bij OFC. Na een niet erg spectaculaire eerste helft, volgde al snel in de tweede helft de openingstreffer van het Andere Oranje. Mike Eerdhuijzen was de maker van de 0-1. Twintig minuten voor tijd zette Martijn Kaars (foto) de 0-2 op het bord. Kaars was tevens enkele minuten het eindstation van de 0-3. Weliswaar enkel voor de statistieken knalde Henry Opoku kort daarna de 1-3 binnen voor OFC.

EVV boekte een belangrijke zege op Quick ’20. Voor rust kwamen de bezoekers via Melvin Degenaar op 0-1. Na de pauze bracht Bob Vankan twintig minuten voor tijd via een benutte strafschop de score weer in evenwicht: 1-1. Bart Dings schonk EVV twee minuten later vervolgens de zege. In de slotfase liep Quick ’20 rood aan: zowel Bas ter Horst als doelman Lars Iepma moesten met rood vroegtijdig van het veld.

Ook een streekderby in Brabant, waar Blauw Geel ’38 UNA ontving. Al na vijf minuten kopte Lex van Dijk de 0-1 binnen. Het Veghelse verzet was halverwege de eerste helft al gebroken toen Jelle Schijvenaars een strafschop benutte, die Jean-Claude van Aanholt een rode kaart kostte. Evengoed deed Blauw Geel wat terug via Joey Hellstern. Nog voor de pauze zorgde Schijvenaars weer dat de marge twee was: 1-3. Na de pauze schroefde Schijvenaars zijn doelpuntenteller nog eens verder op, door ook de 1-4 te verzorgen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Blauw Geel'38