Volg ons
Berry Powel Kozakken Boys

Tweede Divisie

UNA verrast Maassluis; Kozakken vloeren VVSB

UNA verrast Maassluis; Kozakken vloeren VVSB

UNA mag dan wel getipt worden als degradant, de ploeg van Mark Schenning heeft na de puntendeling bij De Treffers nu ook weten te winnen van Excelsior Maassluis. De getipte kampioen Kozakken Boys maakte die status waar door VVSB ruim te verslaan. TEC pakte een punt.

UNA – Excelsior Maassluis 2-1

Maassluis was in de openingsfase de bovenliggende partij en dat leverde ook een aantal gevaarlijke aanvallen op. Een goal bleef uit, waardoor UNA op voorsprong kon komen. De bal ging op de stip en Niek van Boekel schoot raak. Daan Smith had al snel de uitgelezen mogelijkheid op de 1-1, maar zijn inzet werd gekeerd door Petar Stoskovic. In de tweede helft kwam Kevin Vink binnen de lijnen voor de Tricolores en hij kreeg direct een zowat niet te missen kans. Dat deed hij wel, wat aan de andere kant ook gezegd kon worden voor Eind. Vijf minuten voor tijd werd het toch 1-1 via Almeida, maar in blessuretijd maakte Mart van de Gevel de 2-1.

VVSB – Kozakken Boys 1-4

Na een kwartier met speldenprikjes van beide ploegen werd Kozakken Boys sterker. Ronald van der Meer moest voor het eerst redden na een schot van Mahmut Sonmez. Een minuut later werd de van Barendrecht overgekomen aanvaller zelfs alleen op het doel afgestuurd, ditmaal raakte hij de paal. In de tegenstoot zag Frans van Niel zijn inzet gekeerd. De thuisploeg leek de controle over te gaan nemen, maar juist op dat moment viel de 0-1 via Gwaeron Stout. Direct na de pauze wist Kozakken Boys de voorsprong te vergroten. Na een goede aanval kreeg Berry Powel de bal wat gelukkig mee. De spits wist vervolgens koelbloedig af te drukken. Na een uur spelen maakte Powel er ook 0-3 van met een kopbal. Het werd inmiddels een pijnlijk duel voor VVSB dat via Stout ook nog de 0-4 om de oren kreeg. Maikey Parami redde de eer en zorgde voor de eerste goal van VVSB dit seizoen.

TEC – Jong Sparta 2-2

In het eerste helft was het vrij aftastend in Tiel, met slechts één grote kans. Lovette Felicia wist Sebastiaan van der Sman echter niet te passeren. Dat deed hij wel vijf minuten voor het einde van de eerste helft. Eerst werd de lat geraakt door Jaimy Brute, uit de corner schoot Felicia raak. Letterlijk op slag van rust kopte Wimilio Vink echter in de verre hoek de gelijkmaker binnen (1-1). Beide ploegen kregen ook na de onderbreking kansen, invaller Ragnar Ache wist met zijn eerste balcontact voor 1-2 te zorgen. Opnieuw in het eindsignaal sloeg TEC toe. Ditmaal via Sven van Ingen: 2-2.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie