donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieUNA-speler Van Boekel: 'Gewoon om bovenste plaats meedoen'

UNA-speler Van Boekel: ‘Gewoon om bovenste plaats meedoen’

Niek van Boekel beleefde zondag een dag om in te lijsten. De sterkhouder van UNA werd gehuldigd vanwege zijn 300ste wedstrijd voor de club en scoorde tevens tegen Westlandia.

Alles meegedaan
,,Leuk om op deze dag te scoren”, blikte hij terug tegenover het Eindhovens Dagblad. ,,Ik stond helemaal vrij en het was een goede voorzet. Die 300 wedstrijden heb ik snel bij elkaar gespeeld, hè. Ik ben een jaar geblesseerd geweest en verder heb ik vanaf mijn zeventiende alles meegedaan”, sprak de 27-jarige aanvoerder.

Doelstelling
Hoewel coach Jeroen van Bezouwen onlangs tegenover deze site het nog te vroeg vond om een doelstelling uit te spreken, neemt Van Boekel daar wel vast een voorschot op: ,,We hebben met OJC Rosmalen en Westlandia twee prima tegenstanders gehad die normaal gesproken in het linkerrijtje zullen eindigen. Daar doen wij zeker niet voor onder. We willen gewoon om de bovenste plaatsen meedoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD