woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887UNA pakt eerste periodetitel na zege op De Meern, Quick'20 onderuit tegen...

UNA pakt eerste periodetitel na zege op De Meern, Quick’20 onderuit tegen Dongen

UNA heeft zich zondagmiddag weten te verzekeren van de eerste periodetitel in de Derde Divisie van het zondagvoetbal. De ploeg wist drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen De Meern (0-2). Quick’20 ging op het eigen sportpark onderuit tegen vv Dongen (0-1) en Hercules tegen Be Quick 1887 eindigde in een doelpuntloos gelijkspel (0-0).

De Meern – UNA
UNA was in het eerste half uur van de wedstrijd overduidelijk de betere ploeg op het veld, maar het wist weinig tot niets te creëren. De eerste echte kans kwam, na 31 minuten spelen, op naam van de thuisploeg. UNA-doelman Stoskovic redde echter bekwaam op de inzet van Dahmani. Vier minuten later was het echter wel raak. Brian Boogers wist de door de dienstdoende arbiter toegekende strafschop te verzilveren (0-1). In de 66ste minuut mocht UNA wederom een strafschop nemen, maar nu was het Nick Tieleman (foto) die de voorsprong wist te verdubbelen (0-2).

Quick’20 – vv Dongen
De uitspelende formatie wist drie punten te pakken tegen het laaggeklasseerde Quick’20. De eindstand van 0-1 werd al bereikt na tien minuten spelen. Tom Kolkert verscheen na afloop op het wedstrijdformulier als maker van de allesbeslissende treffer (0-1).

Hercules – Be Quick 1887 0-0

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD