dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieUNA pakt allerlaatste ticket voor Tweede Divisie

UNA pakt allerlaatste ticket voor Tweede Divisie

UNA heeft het allerlaatste plaatsje veroverd voor het debuutjaar van de Tweede Divisie. In een beslissingsduel werd HSC’21 met 1-0 verslagen. Daarmee pakt de ploeg van trainer Mark Schenning de zevende plaats in de Topklasse Zondag.

Opnieuw in evenwicht

Vorige week stonden de twee clubs ook al tegenover elkaar. Toen werd het in Haaksbergen 1-1, waardoor zowel HSC als UNA op de zevende plaats eindigden. Met name UNA was toen blij met de puntendeling, want de thuisploeg was de bovenliggende partij. Zo kwam er een beslissingsduel in Cuijk, in de eerste helft waren er over en weer kansen. Doelpunten bleven echter nog uit.

Invaller is beslissend

In de tweede helft werd vooral de spanning steeds groter en ook de strijd om iedere bal. Een kwartier voor tijd kwam er dan toch een doelpunt. Emre Bostanci viel in en wist razendsnel de 1-0 binnen te schieten. HSC ging uiteraard alles of niets spelen, maar de grootste kans kwam in blessuretijd opnieuw voor Bostanci. Zo bleef het dan ook bij 1-0 en staat UNA in de Tweede Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD