Volg ons
Emre Bostanci UNA

Tweede Divisie

UNA pakt allerlaatste ticket voor Tweede Divisie

UNA pakt allerlaatste ticket voor Tweede Divisie

UNA heeft het allerlaatste plaatsje veroverd voor het debuutjaar van de Tweede Divisie. In een beslissingsduel werd HSC’21 met 1-0 verslagen. Daarmee pakt de ploeg van trainer Mark Schenning de zevende plaats in de Topklasse Zondag.

Opnieuw in evenwicht

Vorige week stonden de twee clubs ook al tegenover elkaar. Toen werd het in Haaksbergen 1-1, waardoor zowel HSC als UNA op de zevende plaats eindigden. Met name UNA was toen blij met de puntendeling, want de thuisploeg was de bovenliggende partij. Zo kwam er een beslissingsduel in Cuijk, in de eerste helft waren er over en weer kansen. Doelpunten bleven echter nog uit.

Invaller is beslissend

In de tweede helft werd vooral de spanning steeds groter en ook de strijd om iedere bal. Een kwartier voor tijd kwam er dan toch een doelpunt. Emre Bostanci viel in en wist razendsnel de 1-0 binnen te schieten. HSC ging uiteraard alles of niets spelen, maar de grootste kans kwam in blessuretijd opnieuw voor Bostanci. Zo bleef het dan ook bij 1-0 en staat UNA in de Tweede Divisie.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie