vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlClubsBlauw Geel'38UNA laat dure punten liggen in strijd om de titel, JVC Cuijk...

UNA laat dure punten liggen in strijd om de titel, JVC Cuijk in slotfase langs Jong De Graafschap

UNA ging zondagmiddag op het eigen sportpark verrassend onderuit tegen Blauw Geel’38 (0-1), dit ondanks dat de gasten langere tijd moesten spelen met tien man. JVC Cuijk wist in de slotfase alsnog drie punten te pakken tegen Jong De Graafschap (3-2).  HSC’21 was in Oostzaan te sterk voor OFC (1-2).

JVC Cuijk – Jong De Graafschap
De start was goed van de thuisploeg, na veertien minuten werd de 1-0 op het scorebord geplaatst nadat Jorrit Ritzen de bal achter de doelman van Jong De Graafschap wist te koppen (1-0). Lang kon men daar in Cuijk echter niet van genieten want één minuut later bracht Sabotic de gasten weer op gelijke hoogte met JVC (1-1). Tien minuten later was het leidsman die het talententeam uit Doetinchem op voorsprong wist te zetten (1-2). In de tweede helft ging JVC op jacht naar de gelijkmaker en in de tachtigste minuut werd deze strijd beloond met de 2-2 van Jordie van der Laan. In de slotfase pakte JVC alsnog de zege, de winnende treffer kwam op naam van Stan Broekland (3-2).

UNA – Blauw Geel
Blauw Geel wist net voor de pauze de score te openen, een blunder in de verdediging van UNA werd afgestraft door Sander Egmond (0-1). Na 52 minuten spelen moest Blauw Geel verder met één man minder nadat de scheidsrechter de rode kaart toonde aan Schilders. Ondanks het overwicht wist UNA het net van de tegenstander niet meer te vinden waardoor het belangrijke punten verspeelde in de strijd om het kampioenschap.

OFC – HSC’21
Na drie minuten spelen werd de score al geopend in Oostzaan, echter niet voor de thuisploeg. Joost Screever bezorgde HSC’21 een bliksemstart (0-1). In de 68ste minuut verdubbelde Sjoerd Visschedijk de voorsprong, dit na een mooie steekbal van Jordi van Ek (0-2). OFC kwam in de slotfase nog wel terug tot 1-2, maar verder kwam het niet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD