Volg ons
Rob Van Boekel

Tweede Divisie

UNA klopt VVSB dankzij Van Boekel

UNA klopt VVSB dankzij Van Boekel

UNA heeft belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op eigen veld werd er met 3-1 gewonnen van VVSB, waardoor UNA nu boven de streep staat. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat Jong AZ maandagavond het kampioenschap kan behalen.

Snelle goals na rust

In de openingsfase leverde Glenn Schapendonk al een kopbal af, deze kon Ruben Valk nog eenvoudig plukken. Niet veel later was het wel raak. Niek van Boekel wist uit de draai de bal over de keeper heen te werken voor 1-0. Direct na de onderbreking ging het hard. Met een afstandsschot zorgde Van Boekel voor 3-0, waarop Teun Sebregts in twee instanties de bal tegen de touwen wist te werken.

Gaatje te pakken

Na een klein uur spelen deed Tommy Bekooij wat terug, hij kopte een voorzet van Vladimir Jozic binnen. Vijf minuten voor tijd had het nog spannend kunnen worden, want Bekooij wist de bal over Petar Stoskovic te werken. Zijn lob eindigde echter op de paal. UNA pakte zo de zege en staat nu boven de streep met drie punten voorsprong op Spakenburg en Jong Vitesse. De Arnhemse ploeg komt maandagavond nog in actie tegen Jong AZ. Door de uitslag van vanmiddag kan AZ bij winst de titel al pakken.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie