Volg ons

Derde Divisie

UNA kan Jong Volendam niet stuiten

UNA kan Jong Volendam niet stuiten

UNA sprak uit tegen koploper Jong FC Volendam te willen tonen dat het voor de titel gaat. Het bleef bij woorden, want de beloften uit het vissersdorp waren simpelweg een maatje te groot: 0-2.

In de beginfase kon UNA nog aardig gelijke tred houden met de ploeg van coach Johan Steur. Halverwege de eerste helft maakte Gerry Vlak echter de 0-1. Na ruim een half uur verdubbelde Nick Runderkamp de marge: 0-2. Op basis van de eerste helft was die tussenstand verdiend.

Na de pauze wist UNA zich op te richten, toonde het haar aanvallende intenties, maar scoren deed het niet. Evengoed was de tweede helft meer dan het aanzien waard, met grote kansen voor beide doelen, maar doelmannen Yanick Derix en Barry Lauwers wisten zich te onderscheiden.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie