Volg ons

Blauw Geel'38

UNA in blessuretijd naar zege op HSC’21, Jong Vitesse te sterk voor HBS

UNA in blessuretijd naar zege op HSC’21, Jong Vitesse te sterk voor HBS

UNA leek zondagmiddag bij HSC’21 af te stevenen op puntenverlies, in de blessuretijd wist het echter alsnog de volle buit mee te nemen naar huis (1-2). Jong Vitesse had het zwaar tegen HBS en boekte een kleine zege (3-2). Hercules knokte zich terug van een achterstand tegen Blauw Geel’38 naar een puntendeling (3-3). 

HSC’21 – UNA
In de 48ste minuut werd de score dan eindelijk geopend in het treffen tussen HSC’21 en UNA. De gasten kwamen op voorsprong vanaf de penaltystip, doelpuntenmaker Mart van de Gevel (0-1). Vier minuten later was het weer gelijk, nu mocht Bas ter Hogt aanleggen vanaf de stip en ook hij miste niet (1-1). Het laatste kwartier van de wedstrijd moest de thuisploeg verder met één man minder, dit na de rode kaart voor Van Ek. De ploegen leken de punten netjes te verdelen, maar daar dacht UNA toch anders over. In de 95ste minuut tikte Vincent Bogaerts alsnog de winnende treffer binnen voor de gasten (1-2).

Jong Vitesse – HBS
Op het sportcentrum Papendal werd de score geopend in het voordeel van het beloftenteam van Vitesse. Een goed genomen vrije trap krulde over de muur het doel in en liet sluitpost Van der Helm kansloos (1-0). De tweede treffer van de middag kwam op naam van Oude Kotte, hij kon na zwak verdedigen van HBS de bal simpel binnen koppen (2-0). Voor de pauze zorgde Nelson er echter voor dat HBS nog kansrijk zou zijn in het verdere verloop van de wedstrijd door de 2-1 te noteren. In de tweede helft kwam HBS naast Jong Vitesse, het begon met een blunder van de Arnhemse sluitpost en Jonkman kon de bal binnen tikken (2-2). Twee minuten later was het toch de thuisploeg die de touwtjes weer in handen nam, een keihard schot van Bosz was te veel voor Van der Helm (3-2).

Blauw Geel’38 – USV Hercules
De gastheer kwam na twintig minuten spelen op voorsprong door een treffer van Sjaak Egmond (1-0). Laatstgenoemde was in de eerste helft ook verantwoordelijk voor de tweede treffer van Blauw Geel’38 waardoor de ploeg op weg leek naar een eenvoudige zege op de Utrechtse formatie (2-0). USV Hercules kwam toch terug in de wedstrijd, een goede voorzet van Fonville werd afgerond door Vlug (2-1). Lang mocht men echter van deze treffer niet genieten want in dezlelfde minuut stelde Blauw Geel orde op zaken door een doelpunt van Mark Dobbelsteen (3-1). In de 54ste minuut was Vlug goed voor de tweede treffer van Hercules, dit vanaf de strafschopstip (3-2). Dit was uiteraard niet voldoende voor USV Hercules en men ging dan ook op jacht naar meer. Guytho Mijland was de man die in de 67ste minuut verantwoordelijk was voor de gelijkmaker (3-3).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Blauw Geel'38