dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieUNA haalt versterking, maar verliest Bostanci aan Willem II

UNA haalt versterking, maar verliest Bostanci aan Willem II

Yael Heatubun voetbalt volgend seizoen in het shirt van UNA. De aanvaller komt over van EVV Echt, dat op de elfde plaats eindigde in de Topklasse Zondag. Tegenover de komst van Heatubun stond wel het vertrek van Emre Bostanci, meldt het Eindhovens Dagblad. De beul van HSC’21 maakt de overstap naar de beloften van Willem II, de club waar hij al eerder voor uitkwam.

Heutubun toch in Tweede Divisie

Door de overstap van Heatubun naar UNA komt hij in het seizoen 2016/2017 dus toch uit in de Tweede Divisie. UNA plaatste zich vorige week namelijk als laatste club voor de nieuw te vormen Tweeede Divisie, door met 1-0 van HSC’21 te winnen. Het was een vurige wens van de aanvaller om in de Tweede Divisie uit te komen en heeft deze club in UNA dus gevonden. De 26-jarige Heatubun kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor EVV Echt. In totaal scoorde hij in die campagnes negen doelpunten in 55 wedstrijden.

Bostanci probeert het weer bij Willem II

Bostanci kroonde zich vorige week tot de held van UNA, door de enige goal tegen HSC’21 te maken. Het doelpunt was genoeg voor UNA om zich te plaatsen voor de Tweede Divisie. Het was meteen de laatste goal van Bostanci voor de Veldhovenaren. De aanvaller keert namelijk terug naar Willem II. Eerder speelde Bostanci in de A-jeugd van de Tricolores. Na één seizoen voor UNA, waarin hij 22 wedstrijden speelde, verlaat hij sportpark Zeelst dus alweer. Naast het vertrek van Bostanci werd ook bekend dat Tom Dekkers UNA verlaat. De 23-jarige verdediger heeft nog geen nieuwe club gevonden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD