Volg ons

Derde Divisie Zondag

UNA haalt twee oude bekenden binnen voor komend seizoen

UNA haalt twee oude bekenden binnen voor komend seizoen

Max van den Akker en Yoeri Sijbers melden zich in de zomer van 2020 weer bij UNA. De twee spelers kwamen al eerder uit voor de vereniging uit Zeelst die het nieuws bekend maakte via de officiële kanalen.

Van den Akker was de laatste twee seizoenen actief voor Marvilde en wil nu volgens de informatie op de voornoemde website vechten voor een basisplaats bij UNA. Sijbers vertrok ook twee jaar geleden bij de club waar hij vanaf komende zomer weer zijn kunsten zal vertonen. Hij studeerde en speelde zijn wedstrijden in Amerika voor het team van de Universiteit van Tulsa.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag