maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUNA haalt nog spits in huis van JVC Cuijk

UNA haalt nog spits in huis van JVC Cuijk

UNA heeft toch nog een derde speler weten aan te trekken. Het gaat om Chefrino Eind. De spits had eigenlijk een doorlopende verbintenis bij JVC Cuijk, maar doordat JVC de promotie naar de Tweede Divisie is misgelopen wilde Eind alsnog vertrekken.

EVV-connectie

De transfer is nu pas bekend gemaakt, terwijl de overschrijving al voor de deadline van 15 juni bij de KNVB is geregistreerd. Het duurde echter nog twee weken doordat er nog administratieve zaken moesten worden afgerond. Voor UNA is Eind de derde aanwinst en ook de derde met een EVV-connectie. Yael Heatubun en Thomas Overhof komen van de Limburgse club naar Brabant, Eind speelde tot vorig seizoen in Echt. In twee seizoenen scoorde hij zestien keer voor EVV, afgelopen seizoen kwam de spits tot tien goals voor JVC Cuijk.

Ambitiebepaling JVC Cuijk

Eerder kwam hij ook uit voor Groene Ster en liep vorig seizoen stage bij Fortuna Sittard. Tot een deal kwam het toen niet. JVC Cuijk laat in een verklaring weten na intern beraad mee te werken aan de overstap van de 25-jarige aanvaller. “In het verlengde van de ambitiebepaling heeft JVC Cuijk afgelopen voorjaar concrete doelstellingen voor het prestatievoetbal van JVC Cuijk 1, Jong JVC Cuijk en de daaraan verbonden jeugdopleiding vastgesteld, zo hoog mogelijk voetballen met de middelen die je hebt, met een herkenbaar team voor leden, supporters en sponsoren. Dit betekent dan automatisch dat er ook criteria zijn vastgesteld waaraan de spelers moeten voldoen. Dit is al zichtbaar geworden in de samenstelling van de nieuwe selectie en op grond daarvan hebben we besloten om medewerking te verlenen aan de overschrijving van Chefrino Eind naar UNA.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD