maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieUNA haalt doelpuntenmachine per direct terug uit Jupiler League

UNA haalt doelpuntenmachine per direct terug uit Jupiler League

De ongeregeldheden bij Achilles’29 leveren goed nieuws op voor UNA. De Tweede Divisie-club is erin geslaagd om Brian Boogers terug te halen naar de club. De aanvaller was een aantal dagen terug net als Thijs Hendriks uit de selectie gezet van Achilles’29, maar kan nu weer vooruit kijken. Hij wordt het komende halfjaar gehuurd door UNA.

Uit selectie gezet

Boogers was één van de spelers die afgelopen week verrast werd met het nieuws dat hij de komende periode maar mee moest gaan trainen met Jong Achilles. Op die manier maakte de clubleiding plaats voor talentvolle spelers om zich te bewijzen bij de hoofdmacht van de club. Reden genoeg voor Boogers om zijn conclusies te trekken en te kijken naar een oplossing. Met UNA heeft hij die in ieder geval voor het komende halfjaar gevonden.

Boogers oude bekende UNA

Voor Boogers is UNA allesbehalve een vreemde club. Hij begon er zijn carrière, verliet de club tijdelijk voor Willem II, en kwam weer terug in de jeugdopleiding van de ploeg uit Veldhoven. Nadat hij in 2009 zijn debuut maakte, speelde hij tot en met 2015 voor UNA. En nu komt er dus een nieuwe periode aan. “We gaan er iets mooi van maken!”, belooft Boogers via Twitter. Vanaf zaterdag sluit de Veldhovenaar aan bij de selectie. In drie jaar in de Topklasse scoorde hij liefst 52 keer, vorig seizoen speelde Boogers 32 duels in de Jupiler League met vijf goals, in de huidige campagne stond de teller op één goal in vijftien wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD