Volg ons

Derde Divisie Zondag

UNA haakt voorlopig af in titelstrijd na nederlaag bij USV Hercules

UNA haakt voorlopig af in titelstrijd na nederlaag bij USV Hercules

UNA is er zondagmiddag niet in geslaagd om druk te houden op lijstaanvoerder Jong Vitesse. De ploeg uit Zeelst ging met duidelijke cijfers onderuit in Utrecht tegen USV Hercules (3-0) en zag de concurrent op eenvoudige wijze drie punten pakken. OJC Rosmalen pakte in de uitwedstrijd tegen KVV Quick’20 drie punten (2-3). 

USV Hercules – UNA
De ploeg van trainer/coach Eric Speelziek kam na 26 minuten spelen op voorsprong tegen de titelkandidaat. Na uitstekend voorbereidend werk van Kevin Ligtermoet was Mart Stokkers trefzeker (1-0). In de 37ste minuut wist USV Hercules de voorsprong te verdubbelen, Fouad Belarbi liet zijn naam als doelpuntenmaker noteren op het wedstrijdformulier (2-0). Dit op aangeven van Floris Burgers. In de blessuretijd bepaalde Van Logtestijn de eindstand op 3-0 in het voordeel van Hercules.

KVV Quick’20 – OJC Rosmalen 2-3
De thuisploeg begon de wedstrijd tegen OJC met Chiel ter Braak onder de lat, hij maakte voor de eerste keer zijn opwachting als basisspeler bij Quick’20. Dit terwijl hij normaal gesproken zijn wedstrijden speelt in het elftal voor spelers onder negentien jaar. Na dertien minuten spelen stond in Oldenzaal al een tussenstand van 0-2 op het scorebord. Diego Meerveld wist twee keer het net van de tegenstander te vinden. Kort voor het einde van de eerste helft bracht Van Breemen-Schneider de spanning weer terug in de wedstrijd (1-2). Na 51 minuten wist OJC de voorsprong weer uit te breiden tot 1-3. De eindstand werd in de 71ste minuut bepaald door Stolker (2-3).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag