woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagUNA gedegradeerd door Harkema; Rijnsburg haalt uit

UNA gedegradeerd door Harkema; Rijnsburg haalt uit

Rijnsburgse Boys heeft hardhandig revanche genomen op Westlandia. Door de 1-5-zege wacht nu Spakenburg. UNA is gedegradeerd. De return tegen Harkemase Boys werd opnieuw verloren: 1-3.

Westlandia – Rijnsburgse Boys

Uit de heenwedstrijd had Westlandia een 2-1-voorsprong meegenomen, maar na twintig minuten was daar niets meer van over. Een vrije trap werd door iedereen gemist, behalve door Joël Tillema. Na voorbereidend werd van Jeffrey Jongeneelen en Jordy Strooker maakte hij luttele minuten later ook de 0-2. Westlandia probeerde iets terug te doen, uit een razendsnelle counter werd Giovalli Serbony echter bediend. Hij kwam vrij voor het doel en prikte de bal in de verre hoek voor 0-3. Westlandia ging daarop al vroeg vol op de aanval spelen, maar na een uur was de partij beslist. Uit een voorzet van Gielisse maakte Serbony de 0-4. Marcel de Bruijn en opnieuw Tillema zorgden uiteindelijk voor 1-5.

UNA – Harkemase Boys

UNA won woensdag in Friesland ietwat tegen de verhouding in, doordat het hardwerkende Harkemase Boys de kansen niet wist af te ronden en vooral Peter Stoskovic uitmuntend stond te keepen. Ditmaal keek hij na een kwartier toe. Oebele Schokker nam een vrije trap van de zijkant, niemand raakte de bal aan en zo plofte ‘ie zomaar binnen: 0-1. Door slordigheden van UNA kregen de bezoekers opnieuw kansen, maar nu stond Stoskovic opnieuw in de weg. Na ruim een halfuur kwam UNA daarop terug in de partij. Een corner werd binnengekopt door Willem Tieben. In het laatste halfuur ging het toch mis voor de Brabanders. Streutker maakte 1-2 en Tieben kreeg vervolgens rood. Tegen tien man zorgde Uuldriks ook nog voor de 1-3.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD