maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieUNA heeft met Donkers als extra aanwinst wel beet

UNA heeft met Donkers als extra aanwinst wel beet

UNA heeft Dylan Donkers weten vast te leggen voor de rest van het seizoen. De 22-jarige verdediger komt over van VVV-Venlo, waar afgelopen zomer zijn contract niet werd verlengd. De afgelopen periode hoopte de rechtervleugelverdediger nog op een club in het betaalde voetbal, maar deze kwam niet.

Niet geslaagd bij Emmen

De verdediger uit Boxmeer debuteerde ruim twee jaar geleden in de Jupiler League tegen FC Oss. In drie seizoenen bleef zijn totaal echter steken op maar dertien wedstrijden. Afgelopen voorjaar gaf VVV dan ook te kennen dat zijn contract niet zou worden verlengd. In De Gelderlander liet Donkers onlangs optekenen te blijven zoeken op een profclub. Zo speelde hij mee bij Team VVCS en was op proef bij FC Emmen. Het liep op niets uit, waarop hij nu aansluit bij UNA.

Plotseling twee vertrekkers

De gedeelde koploper in de Tweede Divisie raakte vlak voor de start van het seizoen twee spelers kwijt, namelijk Yael Heatubun en Sjoerd van Beers. Van Beers tekende een contract bij het Belgische KFC Lille, terwijl Heatebun afzag van zijn overstap naar UNA omdat de combinatie van werk en voetbal voor hem te tijdrovend was. Vorige week dacht UNA met Richard van Malten een vleugelverdediger te halen, maar dit bleek helemaal niet mogelijk te zijn. Van Malten werd door de KNVB niet meer overgeschreven vanaf Nuenen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD