woensdag, 24 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieUNA-coach Gommans: 'Als we met deze ploeg onderin eindigen, hebben we met...

UNA-coach Gommans: ‘Als we met deze ploeg onderin eindigen, hebben we met zijn allen gefaald’

UNA kwam zondag met de schrik vrij tegen Hoogland, dat tot de slotfase een 0-1 voorsprong koesterde. De Veldhovense ploeg wist alsnog de zege te pakken, maar ook trainer Harrie Gommans moest beamen dat het niet best was wat zijn ploeg liet zien.

,,Als het loopt hebben we een hele goede ploeg”, zegt Gommans in het Eindhovens Dagblad. ,,Maar het is lastig om de wisselvalligheid die in het team zit er zomaar uit te krijgen.” Hij mist bijvoorbeeld spelers in het veld die het team oppeppen. Om die reden is Gommans fanatiek aanwezig tijdens wedstrijden: ,,Op die manier probeer ik het team op te peppen, aan de gang te krijgen. In het veld zijn er niet veel jongens die dat doen.”

UNA mocht doelman Yannick Derix dankbaar zijn dat het niet al veel vroeger in de wedstrijd op flinke achterstand kwam tegen Hoogland: ,,We mogen Yannick dankbaar zijn. Het zegt inderdaad veel dat in zo’n wedstrijd een keeper de beste man is”, aldus Gommans. Hij concludeert dan ook: ,,Als we met deze ploeg onderin eindigen, hebben we met zijn allen gefaald.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD