Volg ons
Mart van de Gevel van UNA

ADO'20

UNA buigt achterstand om in winst door hattrick Van de Gevel

UNA buigt achterstand om in winst door hattrick Van de Gevel

Mart van de Gevel was op tweede paasdag de grote man aan de zijde van UNA. Zijn onvervalste hattrick zorgde er mede voor dat de ploeg een achterstand van 0-2 om wist te buigen naar een fraaie 4-2 zege op ADO’20. USV Hercules en HV & CV Quick deelden de punten (1-1). 

ADO’20 kwam na 25 minuten spelen verrassend op voorsprong tegen titelkandidaat UNA, Jesper de Vré was de doelpuntenmaker voor de ploeg uit Heemskerk (0-1). Direct na rust wisten de gasten de voorsprong te verdubbelen en leek UNA voorlopig even af te haken in de strijd om de titel. Geblunder achterin gaf Sead Mazreku de mogelijkheid om de 0-2 aan te laten tekenen. Na iets minder dan een half uur spelen kwam UNA weer terug in de wedstrijd, Mart van de Gevel kwam op het wedstrijdformulier te staan als doelpuntenmaker. De thuisploeg ging vervolgens nadrukkelijk op jacht naar meer en in de 73ste minuut was het weer van de Gevel die trefzeker was, nu vanaf de penaltystip (2-2). De doelpuntenmaker gunde zich weinig tijd om van deze treffer te genieten, hij haalde de bal uit het net en liep daarmee direct naar de middenstip. Even later een herhaling van zetten, de bal ging weer op de stip en Van de Gevel maakte de hattrick compleet (3-2). In de slotfase bepaalde Höcher de eindstand op 4-2.

USV Hercules – HV & CV Quick 1-1
1-0 J. Vlug (penalty)
1-1 J. de Gelder (Penalty)

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ADO'20