Volg ons

De Meern

UNA boekt eenvoudige zege op De Meern en blijft in het spoor van Jong Vitesse

UNA boekt eenvoudige zege op De Meern en blijft in het spoor van Jong Vitesse

UNA deed zondagmiddag in eigen huis wat het moest doen om in het spoor te blijven van lijstaanvoerder Jong Vitesse, het won met overtuigende cijfers van het tegen degradatie strijdende De Meern (4-0). Mart van de Gevel was goed voor twee treffers. OFC was in Oostzaan te sterk voor EVV (3-1). 

UNA – De Meern
De thuisploeg was in de beginfase naarstig op zoek naar de openingstreffer waar De Meer zich vooral bezighield met het tegenhouden van de tegenstander. In de 27ste minuut kreeg UNA loon naar werken, Jeroen Stottelaar schoot de 1-0 binnen. In de tweede helft zorgde de sterk spelende Mart van de Gevel voor de 2-0. Even later kwam UNA ook nog op 3-0, doelpuntenmaker Brian Boogers. De eindstand van 4-0 werd bepaald door wederom Van de Gevel.

OFC – EVV 3-1
1-0 Martijn Tjon-a-Njoek
1-1
2-1 Mohamed Cherif
3-1 Mohamed Cherif

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over De Meern