Volg ons

Derde Divisie Zondag

UNA blijft in het spoor van koploper TEC na zege op Dongen, OSS’20 pakt drie punten en gelijkspel bij HSC’21 – OFC

UNA blijft in het spoor van koploper TEC na zege op Dongen, OSS’20 pakt drie punten en gelijkspel bij HSC’21 – OFC

UNA blijft de druk houden op lijstaanvoerder TEC nadat het zondagmiddag op het eigen sportcomplex met grote cijfers af wist te rekenen met Dongen (5-0). HSC’21 en OFC wisten beiden één keer het net van de tegenstander te vinden waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. OSS’20 wist in Brabant drie punten te pakken tegen HBS. 

UNA – Dongen
Ritchie-Sam Anpong schoot na zeventien minuten spelen de 1-0 binnen in het voordeel van UNA. Nog voor de pauze verdubbelde Nick Tielemans de voorsprong voor de thuisploeg (2-0). In de tweede helft liep UNA uit naar een ruime 5-0 overwinning door doelpunten van Anpong, Sebregts en Van Dijk.

HSC’21 – OFC
De thuisploeg kwam zeer sterk uit de kleedkamer voor de eerste vijfenveertig minuten. In de vierde minuut was het al raak, Wessel Witbreuk was de maker van de openingstreffer in het voordeel van HSC’21 (1-0). Lang kon men niet genieten van de voorsprong want in de twaalfde minuut stond de 1-1 al weer op het scorebord. Brantjes werd als doelpuntenmaker genoteerd op het wedstrijdformulier.

OSS’20 – HBS
Net voor de pauze wist OSS’20 vanuit een goed uitgevoerde counter op voorsprong te komen. Joris Peltzer was de maker van de openingstreffer (1-0). In de tweede helft verdubbelde Tom Pijnenburg de voorsprong vor de Brabantse formatie (2-0). Deze treffer betekende de laatste van de middag in Oss.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag