UNA blijft in het spoor van Jong Vitesse, OFC en Dongen pakken drie punten

UNA wist zondagmiddag op het eigen sportpark af te rekenen met HBS (2-0), de doelpunten van de huidige nummer twee van de Derde Divisie vielen pas in de laatste tien minuten. OFC won thuis van USV Hercules (2-1) en Dongen was te sterk voor Jong De Graafschap (1-0).

UNAHBS
De ploeg uit Zeelst kwam dertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd op voorsprong. Rob van Boekel wist de aanval af te ronden (1-0). Drie minuten later werd het duel beslist nadat Brain Boogers, na een mooie uittrap van Robin van Iersel binnen kon schieten (2-0).

OFC Oostzaan – USV Hercules
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken tegen de Utrechtse formatie. Na 34 seconden
was Biberoglu goed voor de openingstreffer (1-0). In de twaalfde minuut was het echter al weer gelijk. Tyron Fonville wist een voorzet van Guytho Mijland binnen te werken (1-1). USV Hercules kwam na de pauze weer snel op achterstand, Romano de Jonge was trefzeker voor OFC (2-1).

vv DongenJong De Graafschap
De eerste treffer van de middag kwam op naam van Glenn Kools die daarmee Dongen op voorsprong wist te zetten (1-0). Dit doelpunt bleek voor de thuisspelende vereniging voldoende te zijn voor de winst.

Discussieer mee!