Volg ons

Derde Divisie Zondag

UNA blijft in het spoor van Jong Vitesse, OFC en Dongen pakken drie punten

UNA blijft in het spoor van Jong Vitesse, OFC en Dongen pakken drie punten

UNA wist zondagmiddag op het eigen sportpark af te rekenen met HBS (2-0), de doelpunten van de huidige nummer twee van de Derde Divisie vielen pas in de laatste tien minuten. OFC won thuis van USV Hercules (2-1) en Dongen was te sterk voor Jong De Graafschap (1-0).

UNA – HBS
De ploeg uit Zeelst kwam dertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd op voorsprong. Rob van Boekel wist de aanval af te ronden (1-0). Drie minuten later werd het duel beslist nadat Brain Boogers, na een mooie uittrap van Robin van Iersel binnen kon schieten (2-0).

OFC Oostzaan – USV Hercules
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken tegen de Utrechtse formatie. Na 34 seconden
was Biberoglu goed voor de openingstreffer (1-0). In de twaalfde minuut was het echter al weer gelijk. Tyron Fonville wist een voorzet van Guytho Mijland binnen te werken (1-1). USV Hercules kwam na de pauze weer snel op achterstand, Romano de Jonge was trefzeker voor OFC (2-1).

vv Dongen – Jong De Graafschap
De eerste treffer van de middag kwam op naam van Glenn Kools die daarmee Dongen op voorsprong wist te zetten (1-0). Dit doelpunt bleek voor de thuisspelende vereniging voldoende te zijn voor de winst.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag