vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUNA blijft in het spoor van Jong Vitesse, OFC en Dongen pakken...

UNA blijft in het spoor van Jong Vitesse, OFC en Dongen pakken drie punten

UNA wist zondagmiddag op het eigen sportpark af te rekenen met HBS (2-0), de doelpunten van de huidige nummer twee van de Derde Divisie vielen pas in de laatste tien minuten. OFC won thuis van USV Hercules (2-1) en Dongen was te sterk voor Jong De Graafschap (1-0).

UNA – HBS
De ploeg uit Zeelst kwam dertien minuten voor het einde van de officiële speeltijd op voorsprong. Rob van Boekel wist de aanval af te ronden (1-0). Drie minuten later werd het duel beslist nadat Brain Boogers, na een mooie uittrap van Robin van Iersel binnen kon schieten (2-0).

OFC Oostzaan – USV Hercules
De thuisploeg kwam uitstekend uit de startblokken tegen de Utrechtse formatie. Na 34 seconden
was Biberoglu goed voor de openingstreffer (1-0). In de twaalfde minuut was het echter al weer gelijk. Tyron Fonville wist een voorzet van Guytho Mijland binnen te werken (1-1). USV Hercules kwam na de pauze weer snel op achterstand, Romano de Jonge was trefzeker voor OFC (2-1).

vv Dongen – Jong De Graafschap
De eerste treffer van de middag kwam op naam van Glenn Kools die daarmee Dongen op voorsprong wist te zetten (1-0). Dit doelpunt bleek voor de thuisspelende vereniging voldoende te zijn voor de winst.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD