dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsAFC'Ulrich Landvreugd in beeld als nieuwe trainer AFC'

‘Ulrich Landvreugd in beeld als nieuwe trainer AFC’

Ulrich Landvreugd is de voornaamste kandidaat om volgend seizoen trainer te worden bij AFC, weet Voetbal247.nl. De 46-jarige Amsterdammer moet André Wetzel opvolgen, die direct bij zijn aanstelling al aangaf alleen voor het huidige seizoen beschikbaar te zijn.

Bekende in Amsterdamse voetbalwereld
Landvreugd is momenteel trainer van tweedeklasser Hooglanderveen. Tot 2016 werkte hij bij hoofdklasser Eemdijk. De oud-speler van Ajax, Cambuur en Ipswich Town is bovendien een goede bekende van Katwijk-trainer Dick Schreuder, onder wie hij als assistent werkte bij het Engelse Barnet. Landvreugd, die in de jeugd bij AFC voetbalde, is bovendien een bekende naam in de Amsterdamse voetbalwereld, waar hij actief was bij onder meer Blauw Wit Amsterdam en De Dijk.

Vergevorderde gesprekken
Onlangs sijpelde al uit dat AFC in vergevorderde gesprekken zou zijn met een nieuwe coach. Landvreugd werd de afgelopen weken bovendien regelmatig gespot bij wedstrijden van de Amsterdamse traditieclub.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD