vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlClubsACVUitstekend spelend DVS'33 te sterk voor koploper Jong Almere City, ASWH wint...

Uitstekend spelend DVS’33 te sterk voor koploper Jong Almere City, ASWH wint van ACV

Lijstaanvoerder Jong Almere City ging zaterdagmiddag op eigen veld met grote cijfers onderuit tegen DVS’33 (1-4). De ploeg uit Ermelo speelde een zeer sterke wedstrijd en mocht terecht met drie punten huiswaarts keren. ASWH was in eigen huis te sterk voor ACV Assen (2-0). 

Almere City 2 – DVS’33
De ploeg uit Ermelo kwam uitstekend uit de startblokken. Daniel van Warven profiteerde in de omschakeling en wist direct het net van de tegenstander te vinden (0-1). In de 22ste minuut wist DVS’33 de voorsprong te vergroten. Een prachtige voorzet van De Vries werd in één keer binnengewerkt door Roemeon (0-2). Nog voor de pauze kwam het beloften team van Almere terug in de wedstrijd door Van Hilten (1-2). In de 73ste minuut werd het duel voortijdig beslist. De scheidsrechter wees in de 73ste minuut naar de strafschopstip en toonde de rode kaart aan Evren van Almere City. De Ruiter schoot de bal vervolgens vanaf de stip binnen (1-3). Roemeon was vervolgens goed voor de laatste treffer van de middag in Almere (1-4).

ASWH – ACV Assen
Na vier minuten spelen kreeg ACV direct te maken met een tegenslag. Doelman Ben Wormmeester kwam goed uit zijn doel, maar bij het onderbreken van een gevaarlijke aanval van ASWH raakte hij geblesseerd. De sluitpost moest vervolgens met een op het oog zware knieblessure het speelveld verlaten. Hij werd vervangen door Bart Woering. In de 32ste minuut moest de trainer van ACV noodgedwongen weer een wissel uitvoeren, Justin Mulder kon niet verder spelen en zijn vervanger was Johan van der Werf.

In de tweede helft kwam ASWH vroeg op voorsprong door Peter de Lange. Hij wist een voorzet van aanvoerder Jesper van den Bosch te verlengen waardoor de bal achter de doelman van ACV verdween (1-0). Lars Bosscha wist na 65 minuten spelen de voorsprong te verdubbelen (2-0). Na de tweede treffer voor ASWH moest ACV weer een wissel toepassen vanwege blessureleed. Daniël Schans kon niet verder en werd vervangen door Guus de Vries.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD