zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtUitgesproken | Over vaders en zonen

Uitgesproken | Over vaders en zonen

Ook dit seizoen verzamelen we na elk weekend de leukste commentaren, de beste oneliners en het beste van de sociale media en natuurlijk langs de lijn in onze rubriek ‘Uitgesproken’.

,,Met deze uitslag kunnen we wel de Dijk op.”
En als Volendam-trainer Berry Smit een beetje lief glimlacht, loopt hij er goed dronken, met een volle portemonnee en aan elke arm een gewillige vrouw weer af. (FOX Sports)

,,Ik voelde me vandaag voor joker staan.”
Dat stond je ook wel een beetje, Chris de Graaf (FOX Sports)

@jansteen14: Gelukkig lijkt Chris op zijn moeder en blijft hij rustig, want ik zeg je dat hij gisteren in het pak genaaid is door een stelletje gajes.
Pa De Graaf voelde zich weer even de papa van de twaalfjarige Chris in een iets te groot Spakenburg-shirt, op een koude ochtend uit, terwijl de jeugdleider van de tegenstander vals vlagt en de clubscheidsrechter een thuisfluiter is.

,,Hij zeurt al een jaar lang of ik hem een keer de kruising in wil schieten.”
Maar uiteindelijk gaat papa Robbert Susan overstag en jast die bal met een geweldige streep de winkelhaak in. (FOX Sports)

@BerryPowel: Mooie loting, nog nooit verloren van PSV in de beker.
Gezien de geschiedenis tegen Bayern, Paris Saint Germain en Liverpool zou GVVV ook geen modderfiguur slaan in de Champions League

,,Gelukkig met een happy end.”
Heeft Hans van de Haar het in De Gelderlander over een romantische kerstfilm, Boer Zoekt Vrouw of toch die massage?

@BD_voetbal: Blauw Geel ’38 – OSS ’20. Het loopt nog niet echt storm hier op het sportpark. Dat geldt in de kantine overigens wel wat betreft de Corona’s.
Het Brabants Dagblad doet er alles aan om gastcolumnist Freek Laurijssen (Voetbal247.nl Visie) een steuntje in de rug te geven.

@ASWH_Snacks: Beetje kauwgom kauwen ook nog!
Als Barry Joren van voetbalprof.com aangeeft van uitdagend geklede hanggroep jongeren uit de jaren ’90 te houden, voegen de leukste snackfans daar nog een perfect detail aan toe. Een Citta en een snackbar op de achtergrond en je waant je zo in Maaskantje.

,,Ik ben een feestnummer, dat weet je.”
Krijgt Eric Meijers dit carnaval-seizoen een opvolger in de vorm van John Blok? (FOX Sports)

@GFCgoor: Deze twitteraarster heeft helaas ook kantinedienst en kan de stand tussen de biertjes niet bij houden. Het scorebord staat nu op 9-0.
Bij Vierdeklasser GFC uit Goor is de Vrijwilliger van het Jaar wel bekend. Het werd uiteindelijk 13-0 en de klanten bleven lang dorstig.

Tot slot nog even dit: in het onderstaande geluidsfragment van Zuid Holland Sport weet Willem van Zuilen oprecht en geëmotioneerd de situatie rond Frans Albers van Katwijk te duiden. Naast Albers werden ook Jaap Guijt en Gerco van der Bent een hart onder de riem gestoken in de strijd tegen de ziekte die we veel te vaak onnodig en ongepast langs de lijn horen. De redactie van Uitgesproken wenst de mannen en hun naasten ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD