woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtUitgesproken | Mea Culpa

Uitgesproken | Mea Culpa

Om het afgelopen weekend helemaal goed af te sluiten zetten we in ‘Uitgesproken’ de mooiste, leukste, grappigste en meest interessante uitspraken in de media en langs de lijn nog een keer in een overzicht. Na deze uitspraken kan er een streep onder en zijn we er definitief over Uitgesproken.

,,Niet van afzaagniveau.”
Scheidend Rijnsburgse Boys-trainer Wilfred van Leeuwen omschrijft journalist Robert Toret bij de Voetbaltafel van RTV Katwijk. Wij zijn benieuwd of Ted Verdonkschot het met hem eens is.

@HBSFANZONE: Veel toeschouwers hebben de goal gemist. Zie ze nu door de poort komen. En zoveel scoren we niet.
Degraderen is lijden, maar sommige fans van HBS gunnen zichzelf geen enkel pleziertje meer.

,,Het is dat ik al zo oud ben, anders zou ik het wel kunnen met hem.”
De vrouwen gooien zich aan de voeten van Barry van Dijk. Beter nog dan hij zelf 431 wedstrijden lang zichzelf voor de schoten en kopballen van zijn tegenstanders gooide (via ODIN ’59 op Facebook).

@deBunschoter: TV gedumpt in de polder
IJsselmeervogels live op Fox Sports is ook nog eens slecht voor het milieu.

@1geel: Er zit een vrouw hier met een bel te bellen. Ze zou echt een gouden business hebben als ze met dit weer ook ijs maakt. Nu is het alleen irritant
@vvUNA: Ze zit er ook niet om het de tegenstander naar de zin te maken
De meest beruchte Ultra van het amateurvoetballandschap wordt door haar eigen vereniging op handen gedragen.

Tot slot in de categorie: Mea Culpa

@kaasgaav: #voteforbarry
Frits Spits kwam jaren geleden weg met een langdurige campagne om Avond van Boudewijn de Groot op nummer 1 in de Top 2000 te krijgen. Dan zal deze kleine promotweet mij toch ook wel vergeven worden door de lieve bezoekers van voetbal247.nl?

Hoor jij de komende week een uitspraak die het waard is om in Uitgesproken opgenomen te worden, mail dan naar [email protected] (indien mogelijk, met vermelding van bron). De leukste uitspraken nemen we mee in de volgende Uitgesproken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD