zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlUitgelichtUitgesproken | Een voetballuw weekend

Uitgesproken | Een voetballuw weekend

Ook dit seizoen verzamelen we in Uitgesproken de leukste commentaren, de beste oneliners en het beste van de sociale media en natuurlijk langs de lijn van het afgelopen weekend hier met een satirische knipoog.

Omdat er afgelopen weekend een inhaalprogramma gepland stond, kon de eenmansredactie van Uitgesproken ook een weekendje rustig aan doen. En wat doe je dan in zo’n voetballuw weekend? Lekker op het bankje hangen en een beetje televisie kijken bijvoorbeeld.

Zo keken wij bijvoorbeeld naar een drama (GVVV – AFC).

Niek Oosterlee: We speelden met veel te veel ontzag voor AFC.
Het was toevallig een koningsdrama.

Niek Oosterlee: We speelden met poep in de broek
Dankzij het cadeautje van de Voetbal247-podcast hield Berry Powel de onderbroek wel schoon.

Ook kwamen we een hartstikke leuke nieuwe realitysoap tegen. Soort van familie Knots of zo, maar deze houden van voetbal, maar nog veel meer van zichzelf. Ze hadden het ook de Familie Knotsgek kunnen noemen, maar het werd uiteindelijk De Derksjes.

Donderdag: De familie Derks meldt aan Achilles ’29 dat de hekken van het sportpark definitief gesloten blijven voor de club. De inboedel van de club wordt tijdens een faillissementsverkoop verkocht aan de hoogste bieder. Hun naam? De familie Derks. Wie? De Derksjes. Oh die!

Zaterdag: Achilles ’29 krijgt de clubadministratie terug van De Derksjes. Ook een laptop wordt retour gedaan aan de club, die wel nog steeds zonder woning zijn. De poorten van de Heikant worden potdicht gehouden door De Derksjes.

Maandag: De selectie van Achilles ’29 hadden voorafgaand aan hun training een dejá vu naar hun kindertijd. Ze zijn via een sluiproute op De Heikant gekomen en trainen daar. De burgemeester van Groesbeek zegt niets te kunnen doen zonder een gerechtelijk bevel en dat betekent dat De Derksjes weer naar de rechter moeten.
Wordt vervolgd…

Op zondag sloten we het weekend af met slapstick van een ander niveau (Feyenoord – Heracles Almelo).

Rob Jacobs: Het enige automatisme bij Feyenoord is de aftrap
Feyenoord voetbalt net zo soepel als Buurman & Buurman klussen

@hanegem10van: Word ik vandaag aangetikt door een meneer: ”Mevrouw, u verliest uw seizoenkaart.” Toen ik zei dat het een bewussie was, vond hij dat helemaal niet zo grappig!
In deze rubriek zijn we gek op zelfspot als deze! U redt ons voetballuwe weekend!

Tot slot: nu de laatste najaarskermissen in het land ook op hun einde lopen, verzamelen de diverse Technische Commissies van de topamateurclubs zich bij de Transfer-Carrousel. Om de drukte bij die carrousel enigszins overzichtelijk te maken hieronder een aantal adviezen van Uitgesproken over spelers die je, wat ons betreft, zeker NIET moet halen:

Een progressieve rechtsachter

Een spelmaker met twee linkerhanden

Halfspelers met korting

Sterkhouders aan de steroïden

Buitenspelers uit Ruinerwold

Een file vermijdende spits

Bankzitters met aambeien

Een extra slot op een open deur

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD