woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlUitgelichtUitgesproken| De laatste verzameling van het seizoen

Uitgesproken| De laatste verzameling van het seizoen

Om het afgelopen weekend helemaal goed af te sluiten zetten we in ‘Uitgesproken’ de mooiste, leukste, grappigste en meest interessante uitspraken in de media en langs de lijn nog een keer in een overzicht. Na deze uitspraken kan er een streep onder en zijn we er definitief over Uitgesproken.

,,Ik ga het wel missen ja.”
Jong Vitesse-trainer Joseph Oosting, nadat hij beseft dat hij komend seizoen geen plekje meer zal krijgen in deze rubriek (FOX Sports).

,,Zeer enthousiast reageren…”
Zoals zo vaak komt ook bij de samenvatting van VVSB – Lienden vanuit de achtergrond. Deze woorden van de speaker werden opgevangen na de 6-1 (Fox Sports).

@bvvbarendrecht: de laatste tien minuten in de Tweede Divisie gaan in…
Geen zorgen hoor. Wij van Uitgesproken kijken ook naar de Derde Divisie.

@acvsupporter: Afgelopen! ACV werkt niet mee aan een Nijkerks feestje. @excelsior31 gefeliciteerd met de titel! We zien de kratjes pils graag tegemoet.
@excelsior31: Komt er aan!
Een goed Noordwijks gebruik vindt al heel snel gevolg elders in het land.

,,Het stickertje ontbreekt op ons huiswerk.”
Bert van Hunestijn weet dat het al in de schooltijd ging om hoe de prijzen zouden worden verdeeld. (De Stentor).

@1Geel: Schotkansje voor Westlandia. Of de overbuurman van het sportpark de bal weer terug wil brengen.
Flauw en kneuterig, het zijn de beste typeringen van onze favoriete club-twitteraar van het seizoen. Deze tweet kun je bestempelen als een blauw(geel)druk van zijn oeuvre.

,,Zo’n goal verdient meer publiek dan een stel biervaten.”
Cynisme op de voorgrond, tijdens een euforisch moment rekenen wij natuurlijk ook meer dan goed (FOX Sports).

,,Ik denk dat we ruimschoots aan dat verzoek hebben voldaan.”
Simon Brouwer had minder vertrouwen in zijn talent voor flauwe woordgrappen dan in zijn voetbalkwaliteiten. Het bedrag staat inmiddels op de rekening. Hierbij ook voor jouw een vermelding in deze rubriek. Simon bedankt. (De Gelderlander)

FC Lienden houdt zich in tegen VVSB
VVSB-trainer Eric Meijers werd een beroemdheid, nadat hij in een documentaire de krant van deze kop omschreef als één van de mindere regionale dagbladen in het West Europese medialandschap (De Gelderlander).

@1Geel: Vaste volgers van de rubriek Uitgesproken op voetbal247.nl zullen de tweets van dit account even moeten missen. Het is namelijk nu wel zo goed als zeker dat we de nacompetitie ontlopen en dus volgend jaar weer in de Derde Divisie Zondag spelen.
Het komt dan goed uit dat dit de laatste reguliere Uitgesproken van dit seizoen was. Gefeliciteerd met de handhaving en tot volgend seizoen.

Komende week willen we het seizoen afsluiten met een Gehoord/Gezien Langs De Lijn – special, waarbij we nog eenmaal jullie hulp willen vragen. Wij zijn vooral op zoek naar de grappigste supportersliedjes en de leukste spandoeken. Stuur ze door naar [email protected] en wie weet krijgt jouw inzending een plekje in onze afsluitende seizoens-special.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD