Volg ons

Eerste Divisie

Uitfans blijven welkom bij Go Ahead en De Graafschap

Uitfans blijven welkom bij Go Ahead en De Graafschap

De rellen van afgelopen zondag na afloop van Go Ahead Eagles – De Graafschap en die twee jaar eerder zorgen er niet voor dat uitsupporters niet meer welkom zijn in de toekomst.

Verpesten
Maandag hadden beide clubs contact over de ongeregeldheden en heeft Go Ahead excuses gemaakt. ,,We hebben een goed gesprek gevoerd”, aldus Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, in De Gelderlander. ,,We vinden beiden dat er ook in de toekomst publiek van beide clubs mee moet kunnen gaan naar uitwedstrijden. Wel moeten we de supporters weren die het verpesten voor de anderen. Dat het wel goed kan gaan, bleek tijdens de eerste wedstrijd dit seizoen in Doetinchem. Toen is er niets gebeurd.”

Schikking
Eagles houdt ondertussen rekening met een forse straf vanuit de KNVB, die wel eens kan neerkomen op een boete van 25 duizend euro en een wedstrijd zonder publiek. Het is de verwachting dat de tuchtcommissie op korte termijn met een schikkingsvoorstel komt.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie