Volg ons

Almere City FC

Uiterst effectief TOP Oss wint van Almere City, Jong PSV verslaat Jong AZ

Uiterst effectief TOP Oss wint van Almere City, Jong PSV verslaat Jong AZ

TOP Oss blijft uitstekend presteren in de Eerste Divisie. De Brabantse formatie won zaterdagavond in eigen huis van Almere City (2-0). Grote man aan de zijde van de winnende  ploeg was Huseyin Dogan die goed was voor twee treffers. Jong PSV won met 3-1 in Eindhoven van Jong AZ.

TOP Oss – Almere City
De eerste helft in Oss was er één om heel snel te vergeten. De twee ploegen namen weinig initiatief en het was dan ook niet verwonderlijk dat er na 45 minuten spelen 0-0 op het scorebord stond. Na ongeveer één uur spelen werd de ban gebroken door Dogan, hij draaide knap weg van zijn directe tegenstander en passeerde doelman Plattel (1-0). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Dogan weer het net van de tegenstander te vinden waardoor TOP Oss zijn vierde wedstrijd op rij in winst om wist te zetten.

Beloftenteams
Jong PSV had weinig moeite met de beloften van AZ. Ramselaar opende de score in het voordeel van de Eindhovenaren, dit na een mislukte volley van Maxi Romero. Laatstgenoemde was goed voor het tweede en derde doelpunt van Jong PSV. De tegenstander had in Thuis Oosting zijn doelpuntenmaker.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Almere City FC