maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCUiterst effectief TOP Oss wint van Almere City, Jong PSV verslaat Jong...

Uiterst effectief TOP Oss wint van Almere City, Jong PSV verslaat Jong AZ

TOP Oss blijft uitstekend presteren in de Eerste Divisie. De Brabantse formatie won zaterdagavond in eigen huis van Almere City (2-0). Grote man aan de zijde van de winnende  ploeg was Huseyin Dogan die goed was voor twee treffers. Jong PSV won met 3-1 in Eindhoven van Jong AZ.

TOP Oss – Almere City
De eerste helft in Oss was er één om heel snel te vergeten. De twee ploegen namen weinig initiatief en het was dan ook niet verwonderlijk dat er na 45 minuten spelen 0-0 op het scorebord stond. Na ongeveer één uur spelen werd de ban gebroken door Dogan, hij draaide knap weg van zijn directe tegenstander en passeerde doelman Plattel (1-0). Tien minuten voor het einde van de officiële speeltijd wist Dogan weer het net van de tegenstander te vinden waardoor TOP Oss zijn vierde wedstrijd op rij in winst om wist te zetten.

Beloftenteams
Jong PSV had weinig moeite met de beloften van AZ. Ramselaar opende de score in het voordeel van de Eindhovenaren, dit na een mislukte volley van Maxi Romero. Laatstgenoemde was goed voor het tweede en derde doelpunt van Jong PSV. De tegenstander had in Thuis Oosting zijn doelpuntenmaker.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD