donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapUitblinker Bednarek blijft bescheiden: 'Ik doe gewoon wat ik hoor te doen'

Uitblinker Bednarek blijft bescheiden: ‘Ik doe gewoon wat ik hoor te doen’

De Graafschap kwam vrijdagavond niet verder dan een puntendeling tegen FC Emmen (2-2). Filip Bednarek wist met twee reddingen in de slotfase zijn team op de been te houden, maar de teleurstelling ten aanzien van het behaalde resultaat overheerste bij de sluitpost.

Kampioenschap
,,Ik ben teleurgesteld. Vooraf denk je we spelen thuis tegen Emmen. Die ploeg heeft weliswaar nog niet verloren maar toch. Wij zijn De Graafschap. We zijn geen midden motor die ergens rond de tiende plaats zweeft. Wij moeten om het kampioenschap strijden. Ik vind het nog knap dat we terugkomen tot 2-2, maar als De Graafschap mogen we niet eerst 0-2 achter komen”, aldus Bednarek tegenover Omroep Gelderland.

Een goed gevoel
In de slotfase leek De Graafschap alsnog met lege handen het speelveld te moeten verlaten, Bednarek stond echter een derde tegentreffer in de weg. ,,Ik doe gewoon wat ik hoor te doen. Haydary wil de bal langs mij schieten, maar ik kan nog net mijn voet uitsteken waardoor ik een punt red. Dat is voor mij een goed gevoel, maar de teleurstelling overheerst dat we niet winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD