Volg ons

Hoofdklasse

Uitblinkende doelman Wormmeester (ACV) blijft bescheiden: ‘Daar sta ik voor’

Uitblinkende doelman Wormmeester (ACV) blijft bescheiden: ‘Daar sta ik voor’

ACV Assen wist zaterdagavond op het eigen sportcomplex beslag te leggen op de eerste periodetitel door een overwinning op SC Genemuiden (3-1). Uitblinker aan de zijde van de winnende formatie was Ben Wormmeester, de doelverdediger wist met enkele uitstekende reddingen puntenverlies te voorkomen. Na afloop van het duel bleef hij echter zeer bescheiden ten aanzien van zijn hoofdrol.

Terechte zege
,,Ik denk wel dat er wat spanning op de ploeg stond, gezonde spanning waarin we de eerste helft prima voetballen, maar waarin ze in de tweede helft de overhand hadden. Tot aan de rust werden ze wel wat gevaarlijker, maar ik denk dat wij goed stonden vanuit de organisatie. De tweede helft was wel een tandje erbij, dat we dachten van jongen wij moeten, we moesten gewoon winnen omdat je de periode kon pakken. Ik denk dat wij dat fantastisch gedaan hebben. Ik denk dat er één ploeg verdiende om te winnen en dat waren wij “, aldus de doelman tegenover de camera van ACV TV.

Daar sta ik voor
Wormmeester moest enkele keren reddend optreden bij pogingen van Omar Kavak, die meerdere keren gevaarlijk voor het doel van ACV verscheen. ,,Dat is echt een gevaarlijke voetballer. Ik zat er een aantal keer gelukkig goed bij vandaag en daar sta ik voor. Het klinkt als een cliché maar het is altijd mooi als je belangrijk kunt zijn voor de ploeg.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse