Volg ons
Thomas Bakker HHC Hardenberg juichen

HHC Hardenberg

Uit Japan teruggekeerde Thomas Bakker op zoek naar nieuwe uitdaging

Uit Japan teruggekeerde Thomas Bakker op zoek naar nieuwe uitdaging

Thomas Bakker hoopt op korte termijn een nieuwe uitdaging te vinden. De voormalig verdediger van HHC verliet een klein jaar geleden Hardenberg voor het Japanse Veertien Mie, maar daar hield hij gemengde gevoelens aan over.

Geen spijt
De club besloot zijn contract niet te verlengen en de mandekker zelf was daar niet rouwig om: ,,Veertien Mie heeft financiële problemen en daardoor kon de club een aantal spelers niet langer betalen. Ik heb geen spijt van het avontuur, maar had graag gezien dat het anders was gelopen”, blikt hij terug in De Stentor.

Gepolst
Zijn toekomst is nog ongewis: ,,Ik sta overal voor open. Voor een ander mooi avontuur of een club in Nederland. Ik heb nog geen directe aanbiedingen gehad, maar ben wel gepolst door een aantal clubs. Wie weet kom ik terug in de tweede divisie of ligt er een avontuur in Australië op mij te wachten. Maar HHC Hardenberg kan altijd bellen.” In De Stentor laat HHC desgevraagd weten dat een terugkeer van Bakker niet aan de orde is, omdat de club qua verdedigers al voorzien is.

Discussieer mee!

Meer over HHC Hardenberg