maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUDI'19 haalt aanvaller met FC Eindhoven-verleden binnen

UDI’19 haalt aanvaller met FC Eindhoven-verleden binnen

UDI’19 is erin geslaagd om een makkelijk scorende aanvaller binnen te halen voor volgend seizoen. Sidney Gakpo draagt vanaf de zomer van 2017 het shirt van de club uit de Derde Divisie Zondag. Hij verlaat Geldrop om aan de slag te gaan bij het team uit Uden.

Gakpo aan opmars bezig

Sidney Gakpo is druk bezig met een opmars als het zijn carrière betaamt. Als kleine jongen begon Gakpo zijn carrière bij Eindhoven/av en kwam daarna zelfs in de jeugdopleiding van FC Eindhoven terecht. Hij vertrok op zestienjarige leeftijd naar RPC toen de jeugdopleiding van FC Eindhoven werd opgedoekt. Vorig seizoen kwam de makkelijk scorende aanvaller bij Gestel terecht en die club wisselde hij in voor Geldrop. Komende zomer zet hij de volgende stap, die naar UDI’19.

Makkelijk scoren

De 23-jarige Gakpo blijkt een aanvaller die geen moeite heeft met het vinden van de goal. Toen hij in de zomer van 2016 door Geldrop werd overgenomen van Gestel, had hij dertien doelpunten gemaakt en daarmee was hij clubtopscorer van het seizoen 2015-2016. Dit seizoen staat hij al op elf goals voor Geldrop. Komend seizoen mag hij het ook gaan laten zien bij UDI’19, een club waarover hij niet lang hoefde na te denken. “Ik had een goed gevoel bij de club en de mensen met wie ik gesproken had. En het is natuurlijk een hoger niveau”, vertelde hij aan het Eindhovens Dagblad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD