dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagUDI'19 en OJC winnen Brabantse confrontaties

UDI’19 en OJC winnen Brabantse confrontaties

UDI’19 heeft de Brabantse strijd tegen Dongen weten te winnen en daarmee heeft de club uit Uden een uitstekende start gemaakt in de Derde Divisie Zondag. Ook OJC Rosmalen en Magreb’90 wisten de openingswedstrijd te winnen.

Twee keer Wassenberg

Op eigen veld was Sam Wassenberg de grote man voor UDI’19. Hij opende de score al vroeg en wist vervolgens een rebound van Mark Koot af te ronden. Dongen was minimaal gelijkwaardig en kwam via Remon Koenen ook terug in de partij. Tim Wolf, die ook een aandeel had in de 1-0, wist uiteindelijk voor de beslissende 3-1 te zorgen.

Penalty’s voor OJC

In een lege De Vliert wist OJC Rosmalen na een moeizame openingsfase Jong FC Den Bosch terug te drukken. Diego Meerveld werd gevloerd en Elvin Hardeveld schoot vanaf elf meter raak. OJC had daarna de controle en in de tweede helft werd ditmaal Guus Habraken naar beneden gehaald. Opnieuw ging Hardeveld achter de bal staan voor 0-2. In blessuretijd deed Den Bosch nog wat terug, maar Rosmalen pakte de punten. Jong Achilles’29 werd als tweede beloftenploeg gevloerd. Magreb’90 was met 1-2 te sterk.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD