Volg ons
OJC Rosmalen elftalfoto 2016-2017

Derde Divisie Zondag

UDI’19 en OJC winnen Brabantse confrontaties

UDI’19 en OJC winnen Brabantse confrontaties

UDI’19 heeft de Brabantse strijd tegen Dongen weten te winnen en daarmee heeft de club uit Uden een uitstekende start gemaakt in de Derde Divisie Zondag. Ook OJC Rosmalen en Magreb’90 wisten de openingswedstrijd te winnen.

Twee keer Wassenberg

Op eigen veld was Sam Wassenberg de grote man voor UDI’19. Hij opende de score al vroeg en wist vervolgens een rebound van Mark Koot af te ronden. Dongen was minimaal gelijkwaardig en kwam via Remon Koenen ook terug in de partij. Tim Wolf, die ook een aandeel had in de 1-0, wist uiteindelijk voor de beslissende 3-1 te zorgen.

Penalty’s voor OJC

In een lege De Vliert wist OJC Rosmalen na een moeizame openingsfase Jong FC Den Bosch terug te drukken. Diego Meerveld werd gevloerd en Elvin Hardeveld schoot vanaf elf meter raak. OJC had daarna de controle en in de tweede helft werd ditmaal Guus Habraken naar beneden gehaald. Opnieuw ging Hardeveld achter de bal staan voor 0-2. In blessuretijd deed Den Bosch nog wat terug, maar Rosmalen pakte de punten. Jong Achilles’29 werd als tweede beloftenploeg gevloerd. Magreb’90 was met 1-2 te sterk.

Bekijk de Derde Divisie Zondag Uitslagen | Stand | Programma

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag