Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Ubbergen pakt punt met DOVO bij rentree tegen Quick Boys: ‘We speelden echt als een team’

Ubbergen pakt punt met DOVO bij rentree tegen Quick Boys: ‘We speelden echt als een team’

Rodney Ubbergen nam zaterdagmiddag, na een korte afwezigheid, weer plaats onder de lat bij DOVO. De doelman wist met zijn ploeggenoten tegen het hoger geklasseerde Quick Boys één punt te pakken (1-1). na afloop deelde hij complimenten uit aan zijn team dat door hard werken voor elkaar dit resultaat wist te boeken.

Leuke wedstrijd
,,De wedstrijd verliep goed voor ons, we speelden echt als een team en werkten hard. We kwamen terecht op voorsprong en kregen daarna ook nog kansen op meer doelpunten. Op een ongelukkig moment, net voor de rust, kwamen ze op gelijke hoogte. Ik had het gevoel dat het buitenspel was, maar zeker weet ik dat niet. In de tweede helft begon Quick Boys erg sterk. Wij speelden meer de lange bal en toen merkte je dat ze steeds beter in de wedstrijd kwamen en wat kansjes kregen. Het was voor mij persoonlijk een leuke wedstrijd, maar zeker ook voor het publiek”, aldus Ubbergen tegenover Voetbal247.

Sportieve toekomst
Ubbergen moest bij DOVO één wedstrijd uitkomen in het tweede elftal van de club en stond tijdens de voorgaande speelronde aan de kant vanwege een blessure. Op dit moment is hij echter weer basisspeler bij de club uit Veenendaal. Op de vraag waar hij komend seizoen actief zal zijn kon hij nog geen antwoord geven. ,,Ik heb geen idee hoe mijn sportieve toekomst er uit ziet. Ik heb nog een contract tot het einde van het lopende seizoen bij DOVO. Het is ook wel erg vroeg om nu al na te denken over waar ik het volgende seizoen speel. Ik wil dit seizoen zo goed mogelijk afmaken. We hebben een leuke selectie alleen moeten wij de juiste draai zien te vinden. Aan het einde van het seizoen zie we dan wel weer wat er gaat gebeuren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag