Volg ons

ACV

Ubbergen pakt drie punten met DOVO tegen ACV: ‘Het was een knokwedstrijd’

Ubbergen pakt drie punten met DOVO tegen ACV: ‘Het was een knokwedstrijd’

DOVO wist zaterdagmiddag met drie punten het speelveld te verlaten in Assen. De ploeg uit Veenendaal kwam snel op achterstand, maar wist deze om te buigen tegen ACV (1-2). Doelman Rodney Ubbergen sprak na afloop van een knokwedstrijd waarbij hij nooit het gevoel had dat hij met zijn ploeg na afloop met lege handen zou staan. 

Doelstelling
DOVO pakte uit de laatste drie competitiewedstrijden zeven punten. De periode voor deze duels zat de ploeg in een mindere fase. ,,Wij maakten ons nooit zorgen. De doelstelling was en is niet degraderen en we staan er uitstekend voor”, aldus Ubbergen tegenover de Veenendaalse Krant.

Fantastische goal ACV
De openingstreffer voor ACV kwam op naam van Eleveld. ,,Omdraaien en klappen, zeggen ze dan. Het was een fantastische goal, zo eerlijk moeten we zijn. Daarna zie je echter wel dat wij ons terug knokken en dat we een hecht team zijn.”

Knokwedstrijd
Na de gelijkmaker van Selim Amazgiou (1-1) ontstond er een echte strijd op het veld. ,,Dat weet je bij hen. Zij klappen erop en hun publiek is fanatiek. Het was een knokwedstrijd, waarbij ik trouwens nooit bang ben geweest dat we verloren”, besluit de doelman tegenover de voornoemde regionale website.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ACV