zaterdag, december 10, 2022
Voetbal247.nlClubsQuick BoysTyrone Owusu komend seizoen bij Quick Boys

Tyrone Owusu komend seizoen bij Quick Boys

Rechtervleugelverdediger Tyrone Owusu van tweede divisionist SVV Scheveningen maakt komende zomer de overstap naar competitiegenoot Quick Boys, zo valt te lezen op de website van de Katwijkers. De 22-jarige verdediger tekent voor één seizoen met een optie voor een tweede seizoen.

Owusu komt voort uit de jeugd van ADO, ontwikkelde zich verder bij Westlandia en draait nu voor het tweede seizoen mee in het team van Scheveningen. Daar ontwikkelde hij zich onder John Blok zodanig dat Quick Boys, m.n. de TC en natuurlijk trainer Edwin Grunholz, hem een aantrekkelijk voorstel heeft gedaan. Speler en trainer kennen elkaar o.m. uit een gezamenlijke periode bij ADO.

Op de website van Quick Boys is o.m. te lezen waarom de club hem heeft gecontracteerd. TC lid Gert Pluimgraaff: “Met Tyrone halen we een jonge talentvolle speler in huis die een goede opleiding heeft genoten. Deze jongen barst van de ambities en wil bij Quick Boys de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. Hij beschikt over een uitstekende basistechniek, is verdedigend sterk, behoorlijk snel en draagt ook aanvallend zijn steentje bij. Een mooie bijkomstigheid is dat Tyrone op meerdere posities inzetbaar is.”

Owusu zelf geeft op de website van Quick Boys aan dat hij Quick Boys ziet als een stap verder in zijn ontwikkeling en hij vooral ook uitziet naar de interactie met het Katwijkse publiek.

Theo Uphus

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS