vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagTwisker weigert favorietenrol ondanks vijf zeges op rij

Twisker weigert favorietenrol ondanks vijf zeges op rij

De Dijk-trainer Jochem Twisker wil zijn ploeg liever nog niet het etiket van titelfavoriet opplakken, ondanks de vijf zeges op rij die de club afgelopen twee weken boekte: “Daarvoor vind ik het nog te vroeg. Ik heb nog niet alle tegenstanders gezien en ken hun kracht nog niet. Schrijf maar op dat we een rol van betekenis willen spelen…”, zegt hij tegenover TweedeDivisie.org.

Minder in je nek gehijgd

De voormalig Spakenburg-trainer moest wel even wennen aan zijn nieuwe club: “Het viel me eerlijk gezegd tegen dat er na mijn aangekondigde vertrek bij Spakenburg nauwelijks interesse was. Maar toen De Dijk kwam en ik hun verhaal had aangehoord, was ik enthousiast. De organisatie is weliswaar wat kleinschaliger dan bij Spakenburg en er wordt minder in je nek gehijgd. Al weet ik natuurlijk nog niet hoe het er hier aan toe gaat als de resultaten tegen gaan vallen.”

Gretige groep

De Dijk won al de lastige competitieduels tegen JVC Cuijk, OFC en dit weekend bij Hercules. Tussendoor werden FC Lisse en ONS Sneek in uitduels verslagen in de KNVB Beker, waardoor nu Vitesse langs komt. Twisker geniet inmiddels met volle teugen van de ambitieuze vereniging uit Amsterdam Noord: “We hebben een heerlijke selectie met veel kwaliteit. Jongens bovendien die gretig zijn en beter willen worden.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD